Billeder

 Køb 2 ting - Få 10%

Kode: 10FOTODK

Køb 3 ting - Få 15%

Kode: 15FOTODK

Køb 4 ting - Få 20%

Kode: 20FOTODK

Se vores mange fotoprodukter

Fremkald dine digitale billeder

Fremkald billeder via dit kamera eller smartphone

Flotte fremkaldelser, fotosæt, retro prints m.m

fra 0,69 kr*
Retro prints

RETRO PRINTS

Vintage- og retrodesigns er in. Vores retro prints er udformet i denne stil og bliver derfor det ultimative blikfang i hjemmet.
fra 139,00 kr*
Forstørrelser på fotopapir

Forstørrelser på fotopapir

Vægdekoration med højglans fotopapir. Til de smukkeste øjeblikke i livet. Fås i 4 forskellige formater.
fra 9,99 kr*
Art Prints

Art Prints

Dine bedste billeder smukt iscenesat

FOTOSÆT

FOTOSÆT

Til ansøgninger, et personligt album, som gave eller til tegnebogen: CEWE Fotosæt giver dig altid mulighed for at have et foto ved hånden i enhver situation.
fra 19,00 kr*
BILLEDE BAG AKRYLGLAS

BILLEDE BAG AKRYLGLAS

Opdag den specielle glans og forbløffende farvedybde med akrylglas. Dit yndlingsfoto i de klassiske formater 10 x 15 og 13 x 18 cm i en ny dimension.

fra 109,00 kr*
FOTOKLISTERMÆRKER

FOTOKLISTERMÆRKER

Miniklistermærker, som kan bruges overalt: For eksempel når du vil sende en særlig hilsen til dine nærmeste eller sætte dit billede på kortet i stedet for dit navn.

fra 29,00 kr*
MAGNETBILLEDER

MAGNETBILLEDER

De praktiske små hjælpere i hverdagen: Til fastgørelse af noter og postkort, som flot udsmykning på køleskabet eller magnettavlen - de er gode til ethvert formål.
fra 59,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.
Hos Foto.dk kan du fremkalde dine digitale billeder, så du kan få dem i hånden som lækre kvalitetsbilleder. Du vælger selv billedernes format og med priser fra 99 øre pr. stk, kan alle være med.

 

Vær opmærksom på størrelsesforholdet på dine billeder

 

Dit kameras indstillinger og dine eventuelle beskæringer af dine billeder, afgør hvordan billederne bliver fremkaldt. Sideforholdet (længde x bredde) på dine digitale billedfiler bevares når du bestiller dine billeder, så det er derfor sideforholdet der afgør, om dine billeder bliver fx 10x13 cm eller 10x15 cm, når de fremkaldes.

 

Langt de fleste digitalkameraer er indstillet til at tage billedet i sideforholdet 3:4. Dette kan dog ændres manuelt til eksempelvis 2:3, som er det typiske format på et analogt billede.

 

I vores software kan du beskære dine billeder, så de får et fast sideforhold

 

I vores software kan du vælge at dine billeder skal have et helt fast format, og dermed beskære billedet, hvis det er for langt eller for kort til et standardformat. For at få et fast format, markerer du de fotos, hvor formatet skal ændres, og vælger derefter ”Klassisk billedformat”. Billeder, der ændres fra 10 x 13 cm til 10 x 15 cm, beskæres i top og bund i bestillingssoftwaren, og den del af motivet, der bortfalder ved fremkaldelsen af billederne, markeres med et rødt skraveret felt.

 

Mange muligheder for fremkaldelse

 

Mange vælger den traditionelle fremkaldelse af billeder, men hos Foto.dk har du også mange andre muligheder. Lav fx et fotosæt til brug af portrætfotos, klistermærker til de håndskrevne kort og hilsner eller lav dine helt personlige køleskabsmagneter med billederne fra ferien.

 

Vi er altid klar til at hjælpe

 

Hvis du har nogen spørgsmål til bestillingen af dine billeder er du altid velkommen til at kontakte os på mail: support@foto.dk eller på tlf. 60168178 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.