Kort og invitationer

 Køb 2 ting - Få 10%

Kode: 10FOTODK

Køb 3 ting - Få 15%

Kode: 15FOTODK

Køb 4 ting - Få 20%

Kode: 20FOTODK

Højdepunkter fra vores sortiment
Klappkarten

Foldekort

Del dine øjeblikke med dine elskede og send lykønskninger, anmodninger eller invitationer. Vores foldekort i kvalitetsprint lader glæden for kommende begivenheder spire. Vælg ud fra talrige layoutskabeloner i stående eller liggende format og tilføj billede og tekst. Derudover tilbyder vi to forskellige papirtyper. Vælg enten standardpapir uden struktur eller luksuspapir med struktur.
fra 139,00 kr*

Foto- og postkort

Send dine fotohilsner med et personlig foto- eller postkort. Bare uploade dine fotos og tilføje en personlig besked.
fra 49,00 kr*

Bord- og menukort

Uanset om der skal holdes fødselsdag, bryllup eller familiefester, så kan vores menu- og bordkort sætte gang i festen.
fra 69,00 kr*
Lad dig inspirere

CEWE CARDS med effektlak

Perfekt design til enhver anledning

Bryllup

Bryllup

Invitation

Fødselsdag

Konfirmation

Design personlige kort og invitationer til enhver anledning

 

Indbydelser, takkekort eller julehilsner. Der findes mange anledninger til at sende et flot personligt kort.

 

Hos Foto.dk er det nemt at designe dine egne kort og invitationer med dine personlige billeder og tekster. I vores designer finder du hundredevis af forskellige layouts og designs til brylluppet, barnedåben, konfirmationen eller til den årlige julehilsen. Find din personlige stil og design dine helt unikke kort.

 

Alle vores kort og invitationer sælges i sæt á 10 stk med flotte konvolutter til. Skal det være ekstra særligt, kan du eksempelvis vælge farvede kuverter eller kort med sølv- og guldtryk.

 

Indsæt videoklip i dine kort

 

Gør dine kort og invitationer levende med små videoklip der nemt kan afspilles med en smartphone eller en tablet.

 

For at indsætte et videoklip, skal du huske at vælge et layout med QR-kode. Når videoen er uploadet til Foto.dk, trækker du ganske enkelt videoen hen over det markerede område på dit kort. Herefter bliver din personlige QR-kode automatisk genereret og videoen kan nu afspilles ved at QR-koden scannes med en smartphone eller en tablet.

 

Videoklippene kan have en spilletid på op til 5 minutter.

 

100% Tilfredshedsgaranti på CEWE CARDS

 

Hos Foto.dk er vi stolte af vores kort og invitationer og det er vigtigt for os, at du altid er tilfreds. Derfor tilbyder vi vores kunder 100% tilfredshedsgaranti på alle CEWE CARDS.

 

Skulle du på et tidspunkt ikke være tilfreds, så kontakt os på support@foto.dk inden for tre uger efter modtagelsen af dine kort. Hvis du har modtaget dine CEWE Kort og invitationer og ikke er fuldkommen tilfreds, kontakt os da på support@foto.dk. Vi oplyser dig returadresse og sagsnummer. Når vi har modtaget din retursending, foretager vi en vurdering med henblik på en ny fremstilling af ordren, eller vi tilbagebetaler købsprisen - alt efter dit ønske.

 

Vi er altid klar til at hjælpe

 

Har du spørgsmål eller vil du gerne høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: support@foto.dk eller på tlf. 60168178 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.