Plakat med dit personlige foto – Se vores store udvalg af fotoplakater

Luksus plakater

LUKSUS PLAKATER

Vores luksus plakater er det perfekte valg, for dem der elsker deres billeder. Især fordi der er så mange muligheder: Hver papirtype gør dit billede til noget helt unikt. Lav din luksus plakat, med vores store udvalg af designs og layouts.
fra 59,00 kr*
Luksus plakat med blank fotopapir

LUKSUS PLAKAT - BLANK FOTOPAPIR

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farver og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
fra 59,00 kr*
Luksus plakat mat

LUKSUS PLAKAT MAT

Premium poster mat mindsker refleksioner og bibeholder samtidig billedets naturlige farver.
fra 59,00 kr*
Luksus plakat perlemor

LUKSUS PLAKAT PERLEMOR

Luksus plakat perlemor er kendetegnet ved dets særlige evne til at reflektere lys. På den måde skabes der en helt særlig dybde. Denne egenskab er særdeles velegnet, hvis du ønsker at skabe en  3D-effekt.
fra 59,00 kr*
Plakater XXL

PLAKAT XXL

Få en plakat i størrelse XXL, helt op til 3 m. Dit foto bliver printet på mat fotopapir. Du kan også tilføje en elegant ramme til din plakat.
fra 39,00 kr*
Forstørrelser med ramme

FORSTØRRELSER MED RAMME

Forstørrelse med ramme, bliver lamineret på en træplade, hvilket giver billedet et mat udseende. Lav din helt egen vægdekoration, ved at benytte dig af vores store udvalg af designs, layouts og rammer.
fra 198,00 kr*

Stort udvalg af flotte plakater i mange forskellige størrelser og formater

 

En plakat fra Foto.dk er altid i høj kvalitet og du finder mange forskellige layout- og designmuligheder, så din plakat bliver helt perfekt. Vælg mellem:

 

 

  • Luksus plakat – blankt fotopapir
  • Luksus plakat – mat
  • Luksus plakat – perlemor
  • Plakat XXL
  • Selvklæbende plakat
  • Forstørrelser med ramme

 

Brug dine egne fotos eller find dit favoritbillede i vores professionelle motivgalleri

 

Hvis du ikke selv har det perfekte billede der matcher den koksgrå sofa, kan du med fordel kigge forbi vores professionelle motivgalleri. Du kan vælge mellem mange forskellige motiver, der er sorteret overskueligt efter tema. Vores motivgalleri bliver løbende opdateret, så husk at kigge forbi af og til.

 

 

Leveringstider

 

Leveringstiderne på vores plakater afhænger af det bestilte produkt. Det kan være en god ide at tjekke leveringstiderne inden du vælger dit produkt, hvis det fx skal bruges til gave og tiden er knap. Du kan se vores leveringstider her.

 

 

100% Tilfredshedsgaranti

 

Hos Foto.dk er vi stolte af den høje kvalitet på vores plakater og det er vigtigt for os du altid er tilfreds. Derfor tilbyder vi dig 100% tilfredshedsgaranti på alle plakater.

 

 

Vi garanterer dig en perfekt plakat af højeste kvalitet. Hvis du, på trods af passende håndtering, inden for tre uger efter modtagelsen opdager en grund til at være utilfreds, producerer vi din plakat på ny eller tilbagebetaler købsprisen. Tilfredshedsgarantien gælder ved køb af op til 3 stk plakater. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at returnere dele af en ordre. Vælger du at benytte dig af 100% tilfredshedsgarantien er det således hele ordren, som skal sendes retur.

 

 

Vi er altid klar til at hjælpe

 

Hvis du har nogen spørgsmål om materialerne, bestillingsprocessen eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: support@foto.dk eller på tlf. 60168178 på hverdage mellem kl. 8.30 og 18.00.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.